Det skjer mer og mer i norsk rap og to unge gutter jeg la merke til i 2016 var Adam Ezzari og Hkeem som begge slapp sine første låter i fjor, bare et år etter at de begynte å skrive tekster. Men selv om de både er unge og ferske i gamet legger gutta både innhold og tanke bak hver bar, og det var derfor jeg var hypp på å ha de med på denne remixen.

Du kan se videoen til Løverhjerter RMX med Hkeem, Ezzari, Jonas Benyoub og meg over. Den er laget av Bendik Wold og Abdi Junior. Låta er såklart produsert av Tommy Tee og mixet av Harlekin fra Tee Productions.

Hør Løvehjerter RMX i Spotify.

Gutta forteller om remixen til Junkyard Mag:

Ezzari: «Vi har løvehjerter fordi vi bryr oss om de rundt oss og vi er sterkere sammen som flokk, og bryr oss om hele flokken. Jeg vokste opp med å høre på Don Martin, og det første verset jeg skrev i livet mitt var for en remix av Represent som heldigvis aldri kom ut. Å nå få bli med på en av hans låter er stort for meg. Big up Martin!! »

Hkeem: «Jeg er veldig glad for at vi kunne spille inn denne videoen med Bendik og Abdi Junior fra Chaze Ent, som er kollektivet vårt. Det gjør det lettere å samarbeide at vi stoler 100% på hverandre. Stor shout out til Bendik og Abdi! »

Under kan du høre originalen med meg og Jonas Benyoub regissert av Kristoffer Klunk. Begge er såklart produsert av Tommy Tee.

Foto: Ousu Leigh