Vinyl, kassetter, bøker og mer fra Don Martin og clicken finner du nå hos Knirckeshop. Og de feirer med rabatt på alt.

I mange år dreiv jeg en egen liten nettbutikk på Don Martin-bloggen. Den ble etterhvert til Goodshit Radio Recordsshop, som også hadde andre utgivelser. Men det ble for mye å gjøre. Nå er nettbutikken helt flytta til våre venner i Knirckeshop.

Hos Knirckeshop får du kjøpt de fleste av mine utgivelser på vinyl, kassett og noen cder. Der finner du også Blokk til blokk-tegneserieboka, Isbilen-barneboka og mer.

Knirckeshop feirer det med 15% avslag på alle mine utgivelser, med koden DONMARTIN. Dessuten får alle som bestiller med seg en gratis signert CD, så langt lageret rekker. Jeg har signert platene som skal sendes ut. Og vært innom med noen plater som egentlig har vært utsolgt en stund. Knirckeshop selger også den crowdfunda vinylen av Sikter på månen men lander på taket som kom ut i fjor.

I forbindelse med at det også er 5 år siden Promoe & Don Martin-plata Public Enemy kom ut, får du kjøpt en pakke med LP, slipmat, kassett, magnett og mer til superpris.

Knirckertene har også vinyl og annet fra Tee Productions, Joddski, Warlocks, Tungtvann, Nosizwe, Jaa9&OnklP med mer. Du kan enten bestille i posten eller plukke opp i Oslo. De er dessuten betraktelig flinkere enn vi var til å faktisk sende ut ting kjapt.

Noen av tingene hos Knirckeshop

Siden Goodshit Radio Recordsshop er lagt ned stenger vi den gamle nettsiden. Der lå det også samla litt om hver av platene i diskografien min, med bilder og litt forskjellig om utgivelsene. For å beholde tekster og bilder samla et sted kommer jeg til å poste diskografien min litt og litt på donmartin.no, ca en utgivelse i måneden.

Men jeg selger så klart fortsatt vinyl og andre ting på shows og ting, der det lar seg gjøre. Om en ukes tid er vi i gang igjen med å spille forestillinger av En Gang Romsåsgutt Alltid Romsåsgutt – En fortelling om fellesskap, utenforskap og prisen på Bugg på Det Andre Teatret på Lilleborg. De første forestillingene er utsolgt, men det finnes billetter til februar og mars.