Fredag. 7 september lanserte Joddski og jeg et nytt radioprogram sammen på NRK P13. Superstars skal ta for seg hiphop og sjangrene som er i familie og dekke mer enn bare de åpenbare tingene. Det kommer – som navnet antyder – også til å handle om mer enn bare musikk.

Superstars går hver fredag kl 1900-2100 på NRK P13.Her kan du høre det live.

Du kan også høre Superstars med Joddski og Don Martin i reprise hos NRK P13.

Eller meld deg på under for å få oppdateringer på mail når det kommer nytt progam.

Adidas Superstar-skoen er et av de største ikonene i urban -og hiphopkultur. Joddski og Don Martin har på hver sin side, gjennom tidlige karrierer i henholdsvis Tungtvann og Gatas Parlament, og seinere som soloartister, vært med å bane vei for norskspråklig rap, og å kalle de legender er ikke det minste flaut» skrives det i programmets pressemelding. Den fortsetter.

«Don Martin har på sin side drevet radioprogrammet Good Shit i snart 20 år, og gitt ut både selvbiografi og barnebok -og er nå aktuell med teaterstykket «Blokk til blokk», mens Jørgen «Joddski» Nordeng har skrevet boka «Full sirkel», og skrevet for Natt & Dag, iTromsø og hundre andre publikasjoner.

Mens Joddski har holdt flagget hevet høyt for bygda fra første stund, har Martin vært talsmann for Oslo øst og drabantbyene.

På P13 forener «Superstars med Joddski og Don Martin» by og bygd krefter, i det veteranene presenterer et journalistisk program, som tar for seg hiphop-kultur, og nærliggende områder som reggae, soul og funk. Vi snakker dypdykk i fenomener, plateselskaper og trender, intervjuer reportasjer -og både dagsaktuell rap og old school. Og ikke minst god, gammeldags pludring, og det perfekte vorspielet før du skrur over på P3 og lar festen fortsette med Tommy Tees National Rap Show.

Joddski kom innom oss hos Goodshit Radio for å fortelle mer om programmet.