Superstars med Joddski og Don Martin

Hør oss fredag på NRK P13. Spillelister og mer her.

Superstars er Joddski og Don Martins radioprogram på NRK P13.  Hver fredag kveld tar vi for oss musikk, jubileum og nyheter fra hiphop og sjangrene i familie med vår. Og det handler – som navnet antyder –  ofte også om mer enn bare musikk.

Her kan du høre alle episodene Superstars med Joddski og Don Martin som podcast når som helst hos NRK. Jeg samler alle episodene i serien om hiphops historie på plate her.

Du kan finne oversikt over episodene våre og spillelister her.

Hør oss live fredager klokka 19-21 på NRK P13. Meld deg på under for å få nye episoder + spilleliste på mail hver uke.

Programmet fokuserer på de store linjene andre ikke ser og gjerne ting som er mer enn bare musikk. Vi tar for oss jubileum og spesialer. Superstars er derimot ikke programmet for ny norsk rap – ikke fordi vi ikke liker det men fordi det hører hjemme andre steder som National Rapshow. Superstars begynte i 2018 og ble fornyet i sesong 2 for 2019.

«Adidas Superstar-skoen er et av de største ikonene i urban -og hiphopkultur. Joddski og Don Martin har på hver sin side, gjennom tidlige karrierer i henholdsvis Tungtvann og Gatas Parlament, og seinere som soloartister, vært med å bane vei for norskspråklig rap, og å kalle de legender er ikke det minste flaut» skrives det i programmets pressemelding. Den fortsetter.

«Don Martin har på sin side drevet radioprogrammet Good Shit i snart 20 år, og gitt ut både selvbiografi og barnebok -og er nå aktuell med teaterstykket «Blokk til blokk», mens Jørgen «Joddski» Nordeng har skrevet boka «Full sirkel», og skrevet for Natt & Dag, iTromsø og hundre andre publikasjoner.

Mens Joddski har holdt flagget hevet høyt for bygda fra første stund, har Martin vært talsmann for Oslo øst og drabantbyene.

På P13 forener «Superstars med Joddski og Don Martin» by og bygd krefter, i det veteranene presenterer et journalistisk program, som tar for seg hiphop-kultur, og nærliggende områder som reggae, soul og funk. Vi snakker dypdykk i fenomener, plateselskaper og trender, intervjuer reportasjer -og både dagsaktuell rap og old school. Og ikke minst god, gammeldags pludring, og det perfekte vorspielet før du skrur over på P3 og lar festen fortsette med Tommy Tees National Rap Show».