Public Enemy rød vinyl

Promoe & Don Martin høres bedre ut på LP.

Promoe & Don Martin samarbeidsplata «Public Enemy» er ute på vinyl. Det er en kort og konsis plate for en tid i konflikt og krise så vi slapp den så klart på en kampdag – og på vinyl som kler plata: «Public Enemy» finnes i et lite limited edition opplag rød vinyl re-mastret for LPen. Albumet kom ut digitalt i januar 2019 men vinylen ble først sluppet 1. mai.

Skal jeg være ærlig så synes jeg selv at dette er en plate som er bedre på vinyl enn andre steder. Ikke bare fordi jeg er vinylsamler, men også fordi plata i seg selv er en som gjør seg bedre som album enn hver og en låt. Det er jeg veldig glad for, og noe jeg egentlig først skjønte sjøl etter at den var kommet ut. Men LPen er mastret på en mer sammenhengende måte enn den digitale versjonen – hvor folk som regel hører på en og en låt istedenfor plata som en helhet. Derfor er også LPen (og kassetten) blitt mer sammenhengende enn den versjonen du finner i Spotify.

Du kan bestille LPen fra Knirckeshop.no i Norge eller DVSG i Sverige. Knirkeshop distribuerer plata i Norge. (Goodshit Radio Recordsshop er ikke lenger i drift).

Vi brukte endel tid på å forsikre oss om at både lyden på vinylen og trykket på coveret ble sånn vi ville ha det. Det bidro til at LPen ble endel forsinket og kom mye seinere enn den digitale releasen.

Coveret er gjort av Mathias Fossum (foto) og Cosmic fra LTR og trykket på matt papp. Det følger med en digital versjon av LP-masteren med plata.

Tracklist:

A1. Manifest (prod tinnitus / cuts DJ Chali)
A2. Geni (prod tinnitus)
A3. Gamle bilder (prod DJ Large)
A4. Die Fantastische (skit prod IsaksSon)
A5. Vafan (prod IsaksSon)

B1. Svorska Bombefly – Nenske Tilstander (skit prod DJ Large)
B2. Bombefly II (prod / cuts DJ Large)
B3. Valet albumversjon med Mikael Wiehe (prod Imchibeat)
B4. Andrum (prod Imchibeat)
B5. Geni Remix (prod IsaksSon)