Om Gatas Parlament og Don Martin

Det er mange som har spurt om hva som skjer med Gatas og meg. Noen har kanskje fått med seg det som ble posta på Gatas-bloggen før i dag.

Jeg begynte å jobbe med soloplate og prosjekt fordi jeg hadde en egen greie jeg hadde hatt lyst til å gjøre lenge og egne ting jeg ville gjøre på andre måter jeg følte var mer meg nå. Underveis har de andre gutta i Gatas funnet tonen på noe de vil gjøre som nå ikke inkluderer meg. Det er kanskje rart for noen, men folk vokser i forskjellige retninger. Sånn er det.

Vi har vært litt dårlige til å kommunisere hva som skjer – først og fremst fordi vi måtte bli enige om det som skal skje, oss i mellom. Vi er ikke bare et band, vi er også barndomskompiser. Så jeg ønsker gutta lykke til med sine nye ting og fortsetter å gjøre greia mi.


Sjekk også: Berg og Dalbane – om bruddet med Gatas og å gå solo (video/låt).