Det er mange som har spurt om hva som skjer med Gatas og meg. Noen har kanskje fått med seg det som ble posta på Gatas-bloggen før i dag.

Jeg begynte å jobbe med soloplate og prosjekt fordi jeg hadde en egen greie jeg hadde hatt lyst til å gjøre lenge og egne ting jeg ville gjøre på andre måter jeg følte var mer meg nå. Underveis har de andre gutta i Gatas funnet tonen på noe de vil gjøre som nå ikke inkluderer meg. Det er kanskje rart for noen, men folk vokser i forskjellige retninger. Sånn er det.

Vi har vært litt dårlige til å kommunisere hva som skjer – først og fremst fordi vi måtte bli enige om det som skal skje, oss i mellom. Vi er ikke bare et band, vi er også barndomskompiser. Så jeg ønsker gutta lykke til med sine nye ting og fortsetter å gjøre greia mi.


Sjekk også: Berg og Dalbane – om bruddet med Gatas og å gå solo (video/låt).