Mellom Linjene juni 2024

Live talk show med Anna Sabina, Hamza Hirsi, Zeshan Shakar og Don Martin.

«Mellom Linjene med Don Martin» er et slags live talk show, med folk som skriver musikk, bøker, dikt, teater eller andre ting. I juni 2024 hadde vi Anna-Sabina Soggiu, Hamza Hirsi og Zeshan Shakar som gjester. Lemon Kurd var DJ. 

Anna-Sabina er ute med boka «Vi fattigfolk» på Manifest forlag hvor hun skriver om oppveksten sin i en kommunal blokk på Tøyen. Selv er hun sjette generasjon indre Oslo øst.

Hamza Hirsi begynte å skrive dikt blant blokkene på Mortensrud, før han trykte opp sin egen diktsamling «Betong Blomst» selv, som har gått fra hånd til hånd. Nå er «Betong Blomst 2» ute på Assata aktivistbibliotek sitt forlag.

Og Zeshan er så klart ute med bok sammen med meg selv, «Kan du høre byen puste ut», som vi også signerte og solgte på Rommen. Vi stilte også ut flere bilder fra bildeserien av Oslo-fotografier som coveret på boka vår er hentet fra.

Alle tre gjester leste fra bøkene sine og DJen vår Lemon Kurd spilte musikk.

Vi har hatt talk showet to ganger tidligere, da under navnet «Hvis linjene kunne snakke», i 2019. Men det ble lagt på is da lockdown og restriksjoner dukka opp. Fem år etter gjenoppliva vi prosjektet som del av serien «Fredagskveld i Groruddalen» på Rommen Scene.

Alle bilder av Kristoffer Nyborg.