Nå har vi laget en forestilling for barn: Isbilen – om de viktige tingene i verden. En forestilling om å stå opp for det som er riktig selv når det virker umulig. Fra 5 år og opp.

Den er basert på en låt som ble til en annerledes video, som ble til en turne eller tre for barn, som ble til en barnebok og som nå er blitt et teaterstykke. Det har premiere i mai.

Felipe Orellana, Sofia Estifanos, Lisa Thun og jeg spiller i stykket. Hedda Sandvig og jeg har skrevet manus og Hedda + Cici Henriksen, våre Spkrbox-motorer fra både Blokk til blokk og Linje 5 har regi.

Ledige billetter finner du her.

De første billettene solgte ut på 2 timer. Derfor har vi lagt til en ekstra forestilling. Nå som meteren er borte finnes det også flere billetter til de andre forestillingene.

Når det mektige Voksenkontoret For Snakk vil legge ned Isbilen og alt som ikke gir maksimal profitt må to barn ut og redde verden! I hvert fall isen før den smelter. Og pappaen til Mariama før han gir opp. En forestilling for barn fra 5 år med musikk av Don Martin. Med Felipe Orellana, Sofia Estifanos, Lisa Thun og Don Martin.

Manus av Hedda Sandvig og Don Martin
Manuskonsulent: Mariam
Vitser: Marlon og Frans
Regi: Hedda Sandvig og Cici Henriksen
Scenografi og kostymer: Even Børsum
Scenografi-snekker: Deividas Mastoras
Lysdesign: Oscar Udbye
Lyddesign: Martin Ahzami og Hedda Nielsen
Musikk: Don Martin, Tommy Tee, DJ Large

Produsert av SPKRBOX

Urpremiere 7. mai på Kloden teater. /UTSOLGT/