27 januar 2018 har vi premiere på vårt nye prosjekt «Blokk til blokk» på Det Norske Teater av og med Boss Castro, Fela og Don Martin.

Les også: Blokk til blokk – omtale og anmeldelser

«Blokk til blokk» er en konsertforestilling om å komme ditt du er ikke på grunn av men på tross av alt. Den forteller om å vokse opp i blokk i Groruddalen. Om å vokse opp med hiphop på nittitallet. Om hvordan å finne sin vei ut av forskjellige situasjoner via musikk. Og kanskje om hvorfor hiphop fant hvem den gjorde. Det er en personlig forestilling som går inn og ut av låter og tekster av Castro, Fela og meg selv. Men det er ikke en konsert – og heller ikke et vanlig teaterstykke.

Premieren 27 januar er allerede utsolgt og det er få billetter igjen til de første forestillingene. Det Norske Teater har lagt ut billetter til tre nye forestillnger.

Oppdatert: De første åtte forestillingene ble utsolgt før premieren. Det er nå lagt ut fire nye forestillinger i mai og seks i september. Kjøp billetter her.

(Hvis du er under 25 kan du kjøpe billetter til nesten halv pris ved å skaffe deg ungdomskortet til DNT. Det er også rabatt for Obos-medlemmer.)

«Blokk til blokk» vokste ut av et engangsshow og «work in progress» som vi lagde til teaterfestivalen Speakerbox på Nationalteateret Soria Moria høsten 2017.

Sjekk Blokk til blokk – Bilder fra prøver, premiere og fest