«Blokk til blokk» er en konsertforestilling om å komme ditt du er ikke på grunn av men på tross av alt. Den forteller om å vokse opp i blokk i Groruddalen. Om å vokse opp med hiphop på nittitallet. Om å finne sin vei ut av forskjellige situasjoner via musikk. Og kanskje om hvorfor hiphop fant hvem den gjorde. Det er en personlig forestilling som går inn og ut av låter og tekster av Castro, Fela og meg selv. Men det er ikke en konsert – og heller ikke et vanlig teaterstykke.

Billetter til nye forestillinger er lagt ut her.

«Mange har villet lage selve teaterfortellingen om Oslo, men aldri har vel noen kommet tettere på enn med «Blokk til blokk». At det skjer med utgangspunkt i Groruddalen, hip hop-miljøet og en generasjon som vokste opp med tusj i lomma, burde ikke komme som noen overraskelse. Don Martin fra Romsås og brødrene Jonathan og Felipe Orellana Castro – Castro og Fela – fra Haugenstua har brakt blokkene inn på teaterscenen, og med dem hip hop-en og historiene om å vokse opp og føle stolthet over et Oslo Øst mange andre så og fortsatt ser ned på. (…) Alle byens skoleklasser på ungdomstrinnet burde bli tilbudt «Blokk til blokk», men for politikere og sosialarbeidere burde det vært tvang» skrev Dagsavisens anmelder.

Les fler anmeldelser, anbefalinger og omtalelser.

(Hvis du er under 25 kan du kjøpe billetter til nesten halv pris ved å skaffe deg ungdomskortet til DNT. Det er også rabatt for Obos-medlemmer.)

Premieren var 27 januar 2018 men det vokste ut av et engangsshow og «work in progress» som vi lagde til teaterfestivalen Speakerbox på Nationalteateret Soria Moria høsten 2017.

Sjekk Blokk til blokk – Bilder fra prøver, premiere og fest