I april er vi på turne rundt omkring på skoler i Vestfold. På denne sida kan du være med på konkurransen vår, se video til mange av låtene eller finn låtene i Spotify. Du finner også linker til mange av tekstene.

Med på denne turneen er Boss Castro, DJ Taus, jeg (Don Martin) og vår flinke lydteknikker Petter.

Følg Don Martin på Youtube så får du med deg nye videoer og sanger:

Instragram: @donmartin.no @boss_castro @djtaus

Her kan du se video til flere av låtene:

Don Martin – Isbilen
Isbilen er en låt som handler om å være den beste pappaen man klarer for barnet sitt. Jeg skrev denne låta da jeg fikk en datter. Hvis videoen ikke funker på Youtube kan du se den her.

Don Martin – Berg og Dalbane med Boss Castro
Berg og Dalbane handler om alle oppturene og nedturene vi har hatt som artister og om at jeg ikke lenger er med i bandet som jeg begynte i som tenåring. Der kan du også se klipp fra mange konserter. Her kan du se videoen på facebook.

Don Martin – Fedora Don med Boss Castro
Fedora Don er den offisielle hattesangen. En fedora er en type hatt, og denne låta handler om at jeg går med hatt. Jeg har alltid likt hatter, luer, capser, sixpence og ting man kan ha på hodet.

Don Martin – Nilsen med Tommy Tee

Nilsen er min mest kjente låt og handler om den delen av Oslo jeg er fra og er oppvokst i. Det er en låt om å være stolt av hvor man er fra. Det bør alle være uansett hvor du er fra.


Konkurranse

Bli med på konkurransen vår! Hver uke trekker vi noen som vinner gratis headphones, capser eller solbriller fra Junkyard. Alt du trenger å gjøre er å svare på hvilken låt du likte best fra konserten.

Du må fylle ut postadressen din hjem eller epostadressen din, sånn at vi vet hvor vi skal sende deg pakke eller kontakte deg hvis du vinner.