Torsdag 3 november feirer jeg bursdagen min med releaseparty og to konserter på Vulkan i Oslo. Jeg har alltid hatt lyst til å ha release, konsert eller slippe plate på bursdagen min. Det har jeg aldri klart å få til, selv etter over 20 utgivelser. Men i år gjør jeg det og jeg gleder meg som en liten kid. Mentalt er jeg nettopp ferdig med å være tenåring, men jeg feirer bursdagen min som om jeg fortsatt var 8 år og tar det blodalvorlig. Derfor setter vi også opp to konserter – så både de som er 14 og de som er 34 slipper inn. Jeg håper du kan komme.

Jeg har seff med meg hele squaden min inkludert Jonas Benyoub, Boss Castro, DJ Taus og flere overraskelser. Dessuten har vi fått med oss dritfete Awsomnia med Lotus i spissen. Hun spiser rappere til frokost og er snart klar flere sjukehus av noen singler (Ahus og Ullevål). Dessuten blir det noen av de unge og up-n-coming artistene fra Hiphop 101 cliqen – hvem annonseres snart.

Facebook: DON MARTIN RELEASEPARTY X BURSDAGSFEST
Torsdag 3. november på Vulkan

Kl 18.00 Fri alder – Billetter kr 100 + billettavgift
KL 21.00 18 år – Billetter kr 250 + billettavgift

Don Martin med Boss Castro, Jonas Benyoub & DJ Taus
Awsomnia (Lotus, Beatur & Snatch)
Hiphop 101 Squad
+ overraskelser

Konsertene erstatter de vi av andre grunner måtte flytte den 1. oktober. Hvis du allerede har kjøpt billett til disse gjelder de 3. november