Den følelsen av å ha noe på vinyl er en helt spesiell følelse. Jeg begynte å samle på vinyl i begynnelsen av tenårene. Selv om ikke husker 13 årsbursdagen min husker at jeg fikk It Takes a Nation of Millions to Hold Us Hack og Fear of a Black Planet. Jeg tror jeg fikk Eric B & Rakim – Follow the Leader til jul.

Da førstealbumet til Cypress Hill kom ut tok kompisen min og jeg banen tre ganger hele veien fra Romsås til Jernbanetorget for å sjekke om platesjappa tvers ovenfor Arkaden (husker noen hva den het?) hadde fått det inn før vi fikk kjøpt albumet.

Jeg husker følelsen av å komme hjem dagen jeg hadde kjøpt Ice Cube sitt første soloalbum på vinyl, sette det på og så lese igjennom hele coveret, tekster, credits, takkeliste og alt. (Jeg leste sikkert copyright disclaimeren også). Det albumet har jeg såklart enda på vinyl. Og Kill At Will. Og Death Certificate.

Det er en helt egen greie. Det er såklart bra med digitale plater at man ikke lenger trenger å ha det som et heltidsgesheft å skaffe et album eller måtte bo i riktig by for å få tak i musikk. Men den gleden av ha et album blir kanskje lost på mange i 2016. Eller kanskje ikke?

Da vi starta prosjektet med disse tre platene var det en selvfølge for meg at de måtte trykkes på vinyl. Jeg har trykt (nesten) alle mine soloplater på vinyl, noen av dem med (gode) tap. Men det måtte til. Albumene til Gatas kom aldri på vinyl rett og slett fordi ingen hadde budsjett til det – for det skal lite til at vinninga ikke går opp i spinninga.

Men så kom crowdfunding og det er en bra måte å få trykket opp ting på vinyl på som ellers hadde vært vanskelig. Da kan folk som er fans være med å bestemme hva som har “livets rett” på 12” og ikke bare plateselskapkalkyler og sviktende økonomi i musikksalg. De La Soul finansierte et helt album på den måten. Tommy lagde nettopp sin BBB-boks. De folka som har vært med å crowdfunde den boksen har et helt eget eierskap til den – fordi de har vært med på å få den lagd.

I samme ånd crowdfunder jeg nå også opptrykket av “Løvehjerter Blant Slangene i en Tigerstad” (begge deler) på vinyl. De som er med på å crowdfunde prosjektet får en helt spesiell limited edition boks for hele Oslo-triologien. Med i alle boksene følger en løvehjerte-slipmat og en tekstsamling jeg har laget hvor jeg har samlet alle tekstene fra de tre skivene og skrevet litt om de viktigste låtene. Den trykkes bare til boksen i et opplagg på rett under hundre (det vil si – jeg trykker hundre, men jeg skal jo ha en kopi eller to jeg også).

Det trykkes totalt hundre bokser som finnes i 3 forskjellige pakker: Limited edition Oslo-triologoen vinylboks, Deluxe limited edition vinylboks – og en versjon om du allerede har de to første vinylene og vil fylle på. Vi legger også ved testpressen av skiva i tre tilfeldig valgte bokser.

Sjekk den ut i min lille nettbutikk

De tre forskjellige pakkene du kan bestille inneholder:

Skjermbilde 2016-08-17 kl. 19.37.34

Limited edition vinylboks 750 kr – totalt 25 stk
– Nummerert, signert og dedikert Løvehjerter-boks
– En Gang Romsåsgutt Alltid Romsåsgutt LP
– Mann For Min Hatt LP
– Løvehjerter Blant Slangene i en Tigerstad LP
– «Oslo-triologien» limited edition tekstsamling
– 1 Løvehjerter-slipmat
– Albumet digital i WAV/MP3 320mps.

Delux vinylboks 1150 kr – totalt 25 stk
– Nummerert, signert og dedikert Løvehjerter-boks
– En Gang Romsåsgutt Alltid Romsåsgutt LP
– Mann For Min Hatt LP
– Løvehjerter Blant Slangene i en Tigerstad LP
– «Oslo-triologien» limited edition tekstsamling
– Løvehjerter-tskjorte med navnet ditt på ermet
– 2 stk løvehjerter slipmats
– 1 billett til releaseparty i Oslo (Dato TBA)
– Albumet digital i WAV/MP3 320mps.

Komplimentering: Limited vinylboks 500 kr
Hvis du allerde har En Gang Romsåsgutt Alltid Romsåsgutt + Mann For Min Hatt på LP kan du velge denne pakka. Da får du:
– Nummerert, signert og dedikert Løvehjerter-boks
– Løverhjerter Blant Slangene i en Tigerstad LP.
– «Oslo-triologien» limited edition tekstsamling
– 1 Løvehjerter-slipmat
– Løvehjerter t-skjorte
– Albumet digital i WAV/MP3 320mps.