Promoes Don Martin favoritter

Promoe presenterer sine favoritt Don Martin video - spesielt kanskje for nye svenske rapfans.

Promoe & Don Martins julekalender fram mot plateslipp. I dag presenterer Promoe sine topp 5 favoritt Don Martin video. Kanskje spesielt for nye svenske fans som ikke følger med på norsk rap.

5. Antiamerikansk dans

Denne klassikeren fra 2004 var ikke bare første låt vi gjorde sammen, det er også den legendariske videoen som fikk oss etterforsket av Secret Service – og omtalt i alt fra CNN til XXL for vår kampanje mot George W. Bush. Regi: Ulfdawg.

4. Isbilen

Isbilen er en låt, video og barnebok som handler om å… Du kan bare se videoen så skjønner du. Regi: Kristoffer Klunk.

3. Ordfører

Ordfører fra Løvehjerter Blant Slangene i en Tigerstad legger skapet på plass der skapet skal stå. («Ordfører» er btw med i soundtracket til den norske dansefilmen «Battle» som nå er på Netflix). Regi: Jim Hansen.

2. Berg og dalbane

Berg og dalbane handler om å spille i band, om oppturer og nedturer, og om min reise fra Gatas Parlament til soloartist. (Jeg bruker deler av denne teksten i Blokk til blokk, om du kjenner igjen noe av det). Denne er en sånn låt hvor videoen og låta henger sammen så mye at det blir feil å ikke høre de sammen. Regi: Ammerud Filmklubb.

1 Nilsen

Nilsen er ikke bare mitt anthem men Oslo øst sitt anthem og hiten fra Spellemannvinner «En Gang Romsåsgutt Alltid Romsåsgutt». Tommy Tee sin debut på norsk. Regi: Kristoffer Klunk.

Og en liten bonus: