I dag begynner vi å klippe neste videoen min! Når jeg sier «vi» mener jeg selvfølgelig ikke meg men Kristoffer Klunk, Henrik Berge og resten av teamet som jobber med videoen.

bilde-28

Videoen er filmet både i et studio og ute blant hagebebyggelse i Akershus, hvor vi i dagesvis farta rundt med en svær Isbil og masse is. Teamet som lager videoen er det samme som lagde Nilsen-videoen, og regissør Kristoffer har holdt på med planlegging siden før vi begynte å filme den første videoen (han har dessuten laget «Æresdrap»-klippet og «Nummer 1 (Har du ryggen min?)» – og i det hele tatt har en solid finger med i albumet mitt som Nilsensbandens sjefsregissør og filmstrateg). «Nilsen» var en kjempefin video, men det er «Isbilen» som blir denne klikkens death by chocolate.

Fun fact: John-Erling, som er fotograf både på Nilsen og Isbilen, er Oscar-nominert (!) og vant nettopp Gullstolen i Grimstad.

bilde

image_1

image