Radioprogrammet mitt Goodshit Radio er tilbake etter en liten pause av lufta og podcast. Det skjedde blant annet etter at vi uten forvarsel ble kasta ut av iTunes, fordi en eller annen hjerneforsker der hadde funnet det for galt at vi hadde ordet «shit» i navnet vårt. Det ble tydeligvis for mye. Samtidig falt det litt sammen under rett og slett for mange ting å gjøre på en gang, og det var vanskelig å ha sendinger fredag kveld når jeg som regel var ute og spilte konsert et eller annet sted fredag kveld. Det samme gjalt Fred Fades.

Så nå er vi tilbake med nytt navn, ny sendetid – og ny podcastadresse. Og vi har oppgradert til et to timers langt show. Vi sender nå på dagtid onsdager og podcasten heter nå «Don Martin &co hiphop radio». Men det er en Goodshitulv i fåreklær.

Podcast: Don Martin &co hip hop radio
Mixcloud: mixcloud.com/goodshitradio

Live hver onsdag kl 12.00-14.00 på Radio Nova Dab eller livestream fra spiller.radionova.no.

Vi feirer det med første offisielle liveshow på lenge tirsdag 4. april før KRS-ONE konserten på Rockefeller. Vi teiper da sending som kommer på lufta dagen etter.

Den beste måten å få med seg programmet på er å abonnere gratis på podcasten via smarttelefon eller hvor nå enn du hører podcast (link over). Eller du kan følge oss på mixcloud:

I 2017 sender Goodshit fra Radio Nova sitt studio på Majorstua, og det blir mer snakk enn det har vært i perioder. Men vi skal også legge ut endel mixer, ha throwback-spesialer og noen liveshows med publikum, som det showet som blir før KRS-ONE konserten. Før det har Nurdin og jeg sneket ut en fire-fem shows under radaren du kan sjekke ut nå.

Men vi har lang historie bak oss.

Goodshit Radio kom første gang på lufta som hip hop-program i 1998, aller først sammen med Aslak og Mr Punk, og programmet holdt på så og si uten stopp hver uke fram til vi altså falt av lasset. I løpet av tiden har vi vært innom Rainbow Radio, Tellus Radio og nå Radio Nova. Fred Fades, Kristoffer Klunk, Stian Sicky, Ivan Ave, DJ Chali, Jojo, Tompstradmus og Dirty Hans er blant flere som har putta inn arbeid i Goodshit squaden over lang tid. I flere år gjorde vi livekvelder med forskjellige rap acts, med alt fra Ken Ring, Arif, Karpe Diem, Saigon og Statik Selektah, Kaveh, Nils med Skills til… ja og egentlig alle som er å snakke om i norsk rap.

Goodshit var veldig tidlig ute med podcast, og før vi ble kitta ut hadde vi lagt ut over 800 epsioder av programmet enten fra radiostudio eller live fra forskjellige konserter, festivaler og arrangementer vi holst sjøl. På grunn av det har vi måttet bytte podcastadresse. Så hvis du var en av mellom fem og ti tusen som abonnerte (no shit) på programmet før så må du likevel abonnere på nytt. Det er synd fordi vi mister masse, masse, masse folk som pleide å høre på (og over halvparten var folk som hørte på fra utlandet og nok ikke kommer tilbake). Men verre ting skjer bedre folk enn oss.