Goodshit Radio er Don Martin &Cos hiphop podcast og radioprogram. Vi er et uavhengig program for hiphop musikk og livsstil, som sendes via radio og podcast hver uke fra Oslo.

Den beste måten å høre Goodshit Radio er ved å abonnere på podcasten vår gratis via podcast appen på telefonen. Da får du med deg nye episoder når de kommer.

iTunes / iPhone: Goodshit Radio podcast
Andre podcast-programmer: Goodshit Radio podcast feed
Mixcloud: Goodshit Radio Mixcloud

Du kan også få mail når det kommer nye episoder:

Selv om vi ikke lenger heter Goodshit Radio i iTunes finner du oss ved å søke «Don Martin» (Don Martin &co) i iTunes, Sonos eller et hvilket som helst program du bruker for å høre podcasts. Du kan også høre siste episode ute under via Mixcloud (men både Mixcloud og iTunes er seinere ut enn på telefonen).

Goodshit har vært på radio siden 1999 og podcast siden 2005 og fokuserer på rapkultur som ikke bobler opp til mainstream kanaler. Ikke det at det er noe galt med det, men da finner du det andre steder. Vår regel er at vi kun spiller bra shit, derav navnet.

Du kan også høre oss hver uke på Radio Nova. Tidligere har Goodshit holdt til på Radio Tellus og Rainbow Radio.

Goodshit Radio-crewet består for tida av Don Martin, Nurdin, Fred Fades, Kristoffer Klunk, Stian Sicky, Ivan Ave, DJ Chali og Dirty Hans. Tidligere medvirkende i programmet inkluderer Mr Pink, DJ Taus, DJ Tompstradamus og Aslak.