En mandag kveld seinsommeren 1999 sendte vi for første gang det programmet som skulle komme til å hete Goodshit Radio. Det skal vi feire utover året.

Du finner Goodshit Radio i podcast-appen din eller på goodshitradio.fm. Klikk subscribe under for å følge oss.

[podlove-subscribe-button button=»goodshitradio»]

Goodshit Radio har overlevd mange forskjellige epoker hiphop har vært gjennom. Vi har vært innom flere radiokanaler og vært på podcast siden 2005 – gode 10 år før det ble populært. Vi har hatt livesendinger fra konserter, festivaler og klubber. Og vi har hatt en masse forskjellige mixtapes og studiosendinger. Med mange norske, noen svenske og et knippe andre lands artister. Og ikke minst en solid gjeng som har jobba med programmet gjennom årene Goodshit har eksistert.

Foto: Jojo

I 2019 fortsetter Goodshit Radio med en blanding av mixtapes, lange samtaler, spesialer og annet som vi har lyst til å legge ut. Og så klart:

Utover året feirer vi med å legge ut utklipp fra gamle sendinger og episoder opp igjennom. Vi snakka om det litt i ep 859 – årets første episode:

Privat: Ep 859 Halla 2019

Goodshit Hiphop Radio
Goodshit Hiphop Radio
Ep 859 Halla 2019
Loading
/

Vi har ikke alt, langt i fra – det er mange år vi mangler noe som helst fra, men vi har ganske mye. Og noe av det kommer på podcasten litt og litt utover året – og vi begynte denne uka med episode 861.

Den aller første throwback episoden kommer fra tiden hvor vi sendte live fra utestedet Skuret på Grønland med gjester og liveopptredner. Opptaket vi la ut denne uka er fra en sending hvor vi fikk besøk av først den amerikanske produsenten og DJ-en Statik Selektah og seinere på kvelden også Saigon. Statik tok over platespillerne mens Saigon blant annet blandet seg inn i rapquizen. Og resten får du høre i episode 816:

Foto: Dirty Hans

Ep 861 Throwback: Statik Selektah og Saigon hos Goodshit

Goodshit Hiphop Radio
Goodshit Hiphop Radio
Ep 861 Throwback: Statik Selektah og Saigon hos Goodshit
Loading
/

Mer om historien til Goodshit Radio kommer nok utover året. Og mot høsten må vi nesten feire ordentlig.

Foto Jojo

Kanskje du har noen opptak vi ikke har? Et eller annet sted er det sikkert noen som har sendinger vi sjøl har mista. I så fall ta kontakt. Jo eldre jo bedre.

Bonus: Har du sjekka ut den eksklusive Ep 858: Yo! Bum Rush The Goodshit Radio Show mixtapen fra CosMIC?