Goodshit goes Recordshop

Sjekk ut Goodshit Radio Recordshop.

I dag åpner Goodshit Radio Recordshop – en liten nettbutikk for clicken vår. Den erstatter nettbutikken som før lå på siden min.

Her finner du Goodshit Radio Recordshop.

Clicken vår har alltid bestått av DJs og platesamlere, folk som er opptatt av å finne fram til kule ting vi liker. Sånne som oss er også folk som er opptatt av kule platesjapper – som det dessverre finnes færre og færre av i verden. Noen ganger er det nesten like mye hvor eller av hvem du har kjøpt en plate som hvilken den er som er det du sitter igjen med. Sånn vil vi at denne lille nettbutikken skal være også. 

Den bærer samme navn som Goodshit Radio, programmet og podcasten som jeg har vært med å drive i snart tjue år. Vi har også gitt noen plater under labelen Goodshit.

Noen ganger får vi tak i ting andre ikke gjør. Derfor utvider vi litt i butikken så det er mer enn bare plater fra oss selv – men også noen ting som det er vanskelig eller umulig å få tak i andre steder. Som feks mye av Tee Productions diskografi som du nesten må vanke sammen med Tommy daglig for å få fatt i. Eller små opplag av kassetter og ting. Noen ganger kommer vi over gamle perler. Noen ganger dukker det opp et eks eller tre av plater som egentlig er utsolgt. På de tingene som er utsolgt her kan du derfor skrive deg på så du får en liten beskjed hvis de dukker opp flere. Så er det førstemann til mølla.

Samtidig har også Nilsenbanden lagt ned sin nettbutikk med t-skjorter – noen av de har flytta hit. Hvis det er noe du savner derfra ta kontakt.

Back in the day dreiv DJ Taus og jeg platebutikken Sun Rekords & Kans i legendariske Møllergata 32. I forbindelse med åpningen av denne nettbutikken har vi funnet fram noen ting fra dypt nede i kjelleren som har overlevd fra den butikken – noe av det ligger ute for salg her nå.

Foto: Jon Lundell. Sun Rekords & Kans ca 2000.