Lørdag 4. november gjør vi et one night only Don Martin show featuring Stogie T, Lotus, Adam Ezzari og Jonas Benyoub på Blå under Oslo World Music Festival. Kjøp billetter her.

Oslo World bruker meg i år som en av fire profiler for programmet sitt, og jeg kurerer en egen kveld Oslo World Music festival lørdag 4 november. Det er min første ordentlige Oslo-konsert på et år, og det kan bli en stund til neste. Vi har satt sammen et eget show for kvelden vi bare gjør en gang. I tillegg til Don Martin konsert med overraskelser presenterer vi et lite knippe folk jeg føler fra rundt omkring:

Stogie T (SA)

Stogie T, aka Tumi Molekane, er en Sør-Afrikansk rapper og poet. Han var første gang i Norge med bandet Tumi & The Volume for mer enn tolv år siden. Vi har gjort flere låter sammen siden da, blant annet «Boikott Israel» låta som er på Mann For Min Hatt. I 2016 bytta Tumi artistnavn fra Tumi til Stogie T og slapp nytt album.

Lotus

Vi kaller Lotus norsk hiphops firstlady. Og det er ikke for ingenting. Lotus er frontfiguren i Awesomnia men har på egenhånd hatt en fot med mangt lenge, blant annet dansegruppa Cre8. Når hun nå endelig stepper ut foran mikrofonen er det for å bli. Lotus spytter for kvinnene. Get with the program.

Jonas Benyoub

Min lillebror Jonas Benyoub er Nilsenbandens Ellingsrud-alibi. Jeg har fulgt og kjent Jonas siden han var veldig ung, og i 2017 har endelig Jonas begynt å slippe den musikken som er «ham». Og det kommer mer. Dessuten har Jonas vært med oss rundt live det siste året og er blant annet med på mine låter «Ordfører» og «Løvehjerter».

Adam Ezzari

Sist og yngst men ikke minst har jeg med 18 år gamle Adam Ezzari fra Hauketo. Adam har knapt holdt på for alvor i to år men det er allerede tydelig at han skal steder. Han ble signa til Universal i starten av 2016 og har flere låter som på vei som er dritefete. Adam var også med på Løvehjerter RMX med meg før i år.

So thats whats up. Kjøp billetter her.