Jeg har laget et nyhetsbrev for fans og følgere som jeg gjerne vil at du skal melde deg på. Nyhetsbrevet vil være en enkel måte å følge med når jeg slipper nye ting – og fra nå av kommer jeg til å slippe alle nye ting via nyhetsbrevet først. Noen ganger kanskje bare der.

Meld deg på her – les mer om hvorfor jeg har laget det under. Det er to forskjellige måter du kan følge med på:

Få nytt fra donmartin.no på epost

Meld deg på og få epost automatisk når jeg poster noe nytt på donmartin.no. Husk at du får en epost hvor du må bekrefte at du faktisk har meldt deg på. Ellers får du ingenting.

Eller

Nyhetsbrev av og til

Få nyhetsbrevet av og til når det skjer noe ekstra stort (feks jeg slipper nytt album, eller ny video)

[smlsubform]

En av hovedgrunnene til at jeg gjør det er Facebook. Facebook forandrer hele tiden på reglene sine sånn at det blir vanskeligere å vanskeligere å nå fram til folk som følger en page, som feks min.

Det gjør de såklart fordi de vil at Coca Cola og alle mulige firma i verden skal bruke penger på Facebook. Men når du ikke er Coca Cola – men feks Don Martin fra Oslo – er det sykt irriterende at det skal være sånn at når 7659 folk har likt sida mi på facebook har fb lagt det opp sånn at kanskje 750 får det med seg når noe skjer – hvis ikke jeg betaler Mark Zukkerberg ekstra cash for å få oppdatere noen som allerede har likt siden nettopp for å få oppdateringer.

Jeg har mange fans som ikke får meg seg mange de viktigste tingene som skjer. Alle fikk med Nilsen, ikke halvparten så mange fikk det med seg når albumet kommer ut – før lenge etter. Melder du deg på nyhetsbrevet slipper du å være detektiv for å henge med.

Så for å ha en enkel måte å kunne fortelle de som digger musikken min at jeg har sluppet ny musikk, uten å bruke masse tid og energi på å trenge igjennom på face, håper jeg at folk som vil ha oppdateringer fra meg melder seg på det nye fine Don Martin Nyhetsbrevet.

Hvis du kjapper deg og gjør det før jeg sender ut neste, trekker jeg 15 som får signerte plater i posten.

Og hvis du har lest helt hit, takk for at du gidder å lese hele veien ned hit. Håper du har meldt deg på nyhetsbrevet.

Takk,

Martin.

Foto Marit Sommervold

Seriøst, nå må du slutte å lese. Eller gå å les en bok isteden. Eller gå og rydd rommet ditt eller skriv noe eller ring en kompis.

Helt ærlig – nå er det ferdig.