Sommeren 2013 var jeg med i serien «Sommer i P2» hvor forskjellige folk ble invitert til å lage en times program for P2 om sin sommer. Min sommer ble selvfølgelig «Bysommer i P2» og gikk 27.07.2013.

Sommeren 2013 var en varm sommer – og en sommer hvor det skjede veldig mye for meg. I innslaget snakker jeg endel om Nilsen-teksten, Oslo, nattbading på Tøyenbadet, Rudolf Nilsen og den kuleste festivalen jeg spilte på – Fest i Vahl. I løpet av bysommer-timen min fortalte jeg litt om min Oslo-sommer og jeg spilte endel musikk. Fra Lillebjørn Nilsen til 7. klasse på Vahl skole til Charles Mingus. Og selvfølgelig litt rap.

«Bysommer i P2» lå lenge ute på NRKs nettsider som podcast, men siden det etterhvert ble tatt ned, har jeg lagt det opp her igjen. Du kan streame det herfra eller laste det ned og ta det med deg hvor du vil.