(Og vi filmer)

Denne uka er det fem år siden premiere-uka for Blokk til blokk på Scene 3! Det er ikke akkurat noen hemmelighet at det har vært en reise fra premieren på scene 3 i 2018, på mer enn en måte. Ingen turne jeg har vært med på har vart eller vært relevant så lenge. Mye lenger enn jeg trodde det skulle vare, også når det var på sitt mest hektiske. Men det gir likevel fortsatt mening å gjøre. Det kommer nye folk hver gang, det kommer folk tilbake. Og selv om vi ikke skal eller kan holde på for all evighet med Blokk til blokk er det kult å få feire en milepæl, og det er kult BTB nekter å legge seg ned helt.

Cici og Hedda på prøver for fem år siden denne uka. Flere bilder underst.

Og: I høst filma vi to forestillinger på hovedscenen. Lørdag 11.2 skal vi, siden vi har mulighet, gjøre ekstra-opptak til det – samme dag som vi feirer femårsjubileum. Det blir elektrisk.

Det er på en måte hell i uhell at vi gjør for vi hadde ikke tenkt å ha noe i 2023, men siden de to siste utsolgte forestillingene i desember ble avlyst på grunn av sykdom ble det satt opp to i februar. Den andre er så godt som utsolgt men lørdagen er det billetter igjen til.

Hvis du var en av de som hadde billetter i desember håper vi du kommer nå. Hvis du er en av de som så oss på generalprøve på scene 3 er det på tide å komme tilbake for å se hva det har vokst til. Og hvis du er en som ikke klarer helt å sitte stille i stolen din, ler for høyt og roper for mye:

Kom og lag kaos

Her finner du billetter

Under ser du noen av Samir Madads bilder fra prøver, premiere og premierefest januar 2018.