På den siste linja på den siste låta på det siste soloshowet mitt gikk brannalarmen på Blå og sjappa måtte evakueres. Det avslutter en femårsperiode full av flammer for meg og et heftig kapitell med soloplater og firehundrefemti pluss konserter. Det her bildet er i det lyset kom på og vi hørte alarmen.

Jeg var en av de fire hovedprofilene til Oslo World i år og kurerte blant annet denne kvelden på Blå hvor jeg fikk med meg noen av mine favoritter. Det ble en legendarisk kveld og åpenbart for mye for brannanlegget.

Takk til alle som var med på og av scenen. My mf DJ Taus. Min bror Jonathan Castro. Fela. Lotus. Jonas Benyoub. Taro. Aslak! Hele Ezzarifam. Tumi. Mari, Simon, Tara. Takk til Oslo World for å la meg være trynet deres. Og ikke minst big homie Lyset som stod klar som surprise guest til tre av fire låter på ekstranummeret (som vi slapp en egen låt for før helga) som aldri ble. Det var kanskje derfor alarmen gikk, det hadde blitt for lit om vi hadde gjort fire kaoslåter til med alle gjestene. Flammene hadde brakt ned Blå.

Now it’s on to the next.

Alle foto av broshan Samir Madad som fulgte med oss hele kvelden fra soundcheck til check out.

FØR SHOW:

SHOWTIME: