Hvis du ikke har Spotify, Wimp eller andre måter å høre på musikk på kan du laste ned de fleste av låtene mine her fra denne sida – eller ved å gå på musikk.donmartin.no. Der kan du også kjøpe låtene eller album på kassett, cd eller vinyl.

Don Martin – En Gang Romsåsgutt Alltid Romsåsgutt, 2013

«En Gang Romsåsgutt Alltid Romsåsgutt» er Don Martins første soloalbum på norsk. Hele plata er produsert av Tommy Tee og inneholer blant annet «Nilsen», «Il Dante», «Isbilen» og «Æresdrap». Albumet vant Spellemann i kategorien Urban. Don Martin vant også prisen «Årets Tekst» for «Nilsen».

Med CD og vinyl følger også teksthefte. Med på plata er Tommy Tee, Fela, Boss Castro, Arif (Phil T Rich), Kaveh, Son of Light, Kevin & Mae og Pumba.

Aftenposten:
“Det frister å forklare Don Martins plutselige relevans og kvalitet med at Tommy Tee er blitt produsenten hans. Men faktum er at Don Martin er en bedre rapper enn noen gang. “Nilsen” ble med rette en hit, og en kjærlighetserklæring verdig Oslo.”

Dagbladet:
“Det er ikke lenge siden «Jeg er så Oslo…»-bølgen feide over sosiale medier i etterkant av hans populære hovedstad-anthem «Nilsen», men med sin etterlengtede norskdebut viser Gatas Parlament-rapperen at han er mye mer enn en viral trend; han er faktisk bedre enn noensinne!”

Dagsavisen:
“Det er mye Romsås og Oslo-øst her, uten at du må være derfra for å få fullt utbytte av albumet. For Don Martin er god på å skrive universelt om de nære ting og det er jo en hip hop-disiplin å rappe om hjemstedet sitt”

Musikkmagasinet Hissig:
“Dette er et album som kommer til å skrive seg inn i norsk raphistorie som en av de viktige platene”

P3:
“Den kompromissløse tilnærmingen til hovmesteren og konferansieren er kanskje utrendy – på en bra måte”.

730.no:
“Underholdningshistorien byr på mange deilige Don’s. Mad Men har Don Draper, filmhistorien har legendariske Don Corleone alias Gudfaren, amerikansk populærmusikk har R&B-ringreven Polow Da Don, og Norge….? Norge har Don Martin, yo. Den rause Romsås-rapperen kan skilte med en snasen cv som får hans norske hip-hop-kollegaer til å se ut som en gjeng med enspora døgenikter.”

Spirit:
«Don Martins første norskspråklige fullengder er en helstøpt og uvanlig vellykket plate. Don har vært sentral i Oslos hiphopmiljø siden nittitallet som rapper, produsent og DJ. Med seg har han en imponerende liste med bidragsytere, blant annet Kaveh, stjerneskuddet Phil T. Rich og ikke minst Tommy Tee. Mr. Tee har produsert plata, og det på upåklagelig vis. De fete, akkurat passe varierte beatsene lar Don Martins rim være stjernen.» Terningkast 5

Albumet debuterte på 25 plass på VG-lista.

Don Martin – Mann For Min Hatt, 2014

«Mann For Min Hatt» er Don Martins oppfølger minialbumet etter suksessen med «En Gang Romsåsgutt Alltid Romsåsgutt». Plata er produsert av Tommy Tee og inneholder 8 spor.

★★★★★ “Det er under ett år siden Don Martin ga ut sin forrige plate (som han fikk Spellemann for), men «Mann for min hatt» bærer ikke preg av å være b-varer fra denne. (…) Mann for sin hatt, helt klart.” – VG

★★★★★ “Et minialbum med maksimal kvalitet, og jeg gleder meg til den allerede planlagte fortsettelsen. 75% Scener fra livet” Hissig Musikkmagasin

★★★★ «Grorudrapperen er tilbake, mindre enn ett år siden fjorårets En gang Romsåsgutt, alltid Romsåsgutt. Mann For Min Hatt er et stødig album, men man sitter med en liten følelse av at dette er en venterett før treretteren Don Martin serverer neste gang.» Gaffa

«Rapper for sin hatt. Med Tommy Tee bak spakene har det gått riktig så bra. «Mann for sin hatt» er en slags overskuddsplate, med noen låter som ble til overs fra forrige runde og noen nye. Med kun åtte spor følger Don Martin og Tommy Tee en slags trend nå hvor album blir stadig kortere med færre sanger.» – Dagsavisen

Når du laster ned noe herfra blir du påmeldt Don Martin-nyhetsbrevet mitt. Det kommer av og til når jeg har en ny plate, ny låt eller ny video ute. Ikke så ofte. Hvis du ikke vil ha det kan du veldig enkelt melde deg av med engang du har lasta ned låta.