Følg meg på epost og få oppdateringer om nye låter, nye plater og andre ting. Du kan velge mellom enten å få epost automatisk når jeg legger ut noe på donmartin.no – eller du kan få epost-nyhetsbrev av og til når jeg feks slipper nytt album.

Få nytt fra donmartin.no på epost

Meld deg på og få epost automatisk når jeg poster noe nytt på donmartin.no. Husk at du får en epost hvor du må bekrefte at du faktisk har meldt deg på. Ellers får du ingenting.


Eller

Nyhetsbrev av og til

Få nyhetsbrevet av og til når det skjer noe ekstra stort (feks jeg slipper nytt album, eller ny video)

Da får du med deg det som skjer uten å være detektiv eller at facebook skal ta penger for det. Du får ikke masse mail, bare når det skjer noe viktig som du vil få med deg. Det er veldig lett å melde seg av nyhetsbrevet med ett click hvis du ikke vil få det lenger.

Skriv inn epostadressen din over og trykk. Da får du en automatisk epost for å bekrefte at du vil melde deg på som du må åpne og klikke i for å bekrefte (så ingen melder på noen andre). På nyhetsbrevet kan du også skrive hva du heter og byen/stedet du bor. Hvis du vil ha tips om når jeg spiller konsert nær deg, skriv også inn byen din eller fylket ditt.

– Don Martin